Des de fa algun temps, la vitrina dels 4Gats llueix un bonic i exclusiu penjoll.

Acosta’t fins l’emblemàtic establiment i podràs observar aquesta particular peça, dissenyada per Carolina Sans Cuende, que ha obtingut una molt bona acollida entre tots els seus clients.

Com descriuries el penjoll que has dissenyat?

Modern, elegant, màgic, original, dolç i tendre; perfecte per lluir en qualsevol ocasió.

En què et vas inspirar?

Quan penso en 4Gats, ràpidament vénen a la meva ment els gats i el modernisme, els dos símbols principals que caracteritzen aquest llegendari establiment. Per això vaig decidir que el disseny estaria inspirat en aquests dos conceptes.

El modernisme està present en la part més estètica de la peça, mentre que els gats destaquen més en la part figurativa: el gat que havent acabat de jugar amb els fils de cabdells de llana (entrellaçats al seu voltant), es va a dormir amb l’arribada de la nit que s’intueix per la plata, el metall preciós corresponent a la lluna, i les perles, que simbolitzen els estels. El blau del cel, plasmat en el vitrall, es comença a enfosquir per deixar pas a la nit, moment en el qual els somnis i la màgia comencen.

Com està fabricat?

Està fabricat mitjançant tècniques totalment artesanals, gràcies a tot un equip de professionals que hi ha darrere. La peça passa per diverses mans i per diversos processos: elaboració de l’estructura, muntatge, poliment, i esmaltat emprant la tècnica del vitrall, molt utilitzada en l’època del modernisme.

 

Per llegir l’entrevista completa, fes clic al següent enllaç.

 

[image url=”https://cuendedreams.com/catala/wp-content/uploads/2013/09/4GATS.jpg” link=”” title=”” size=”large” target=”_self” lightbox=”true” align=”center” autoheight=”true” ]

 

Tornar a Novetats